Veteranen

Dit is de pagina “Veteranen”.   Het is onze bedoeling de oudjes hier aan bod te laten komen !    Het blijkt dat sommige Cavaliertjes inmiddels een respectabele leeftijd bereikt hebben! 

 

“Ttitian Koh-I-Noor”

Gitaan

 

“Ttitian Koh-I-Noor”,  met de roepnaam: “Gitaan”,  is op 18 april 2000 geboren  in Nederland.  Zijn eerste baasje was Linda van Slooten uit Zwaanshoek waar hij ingezet is als dekreu.  In mei 2008 hebben wij Gitaan van Linda overgenomen.  Hij is hierna nog circa 2 jaar ingezet voor de fokkerij, omdat het een supergezonde reu blijkt te zijn. Little-Backroad’s Kleiske en Little-Backroad’s  Tesse zijn een dochter en kleindochter van hem, die nog bij ons aanwezig zijn. Op de leeftijd van bijna 16 jaar (!) hebben wij  Gitaan begin 2016 in laten slapen…

 

 

“Judyland Heavenly Body”

Body  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Judyland Heavenly Body”  is  geboren op 17 januari 2003 en is afkomstig uit de Verenigde Staten. Hij heeft zijn weg naar Nederland gevonden, via Garijp bij de familie Van der Leest. Na het overlijden van Gerrit Van der Leest hebben wij Body, die toen ongeveer  7 jaar oud was, onder onze hoede genomen.  Zowel bij Van der Leest als bij ons is hij vanwege zijn kwaliteiten ingezet als dekreu.   Body heeft inmiddels een leeftijd bereikt waarop hij het rustig aan mag doen.  Hij slijt zijn oude dag verder bij Little-Backroad’s.  Body heeft veel nakomelingen, waarvan Little-Backroad’s Guus nog bij ons, als dekreu, aanwezig is. In November 2017 is Body op de leeftijd van bijna 15 jaar overleden..

 

“Little Backroad’s Quinty”

Quinty

 

  “Little Backroad’s Quinty”, geboren op 8 september 2004 kwam bij ons als ons tweede Cavaliertje.  Quinty heeft temperament, is nog altijd vrolijk en lief. Ze gaat graag mee op stap en dan vooral naar het strand, waar ze nog rent als een jonge meid!  Augustus 2017 is Quinty overleden op een leeftijd van 13 jaar.  We hebben veel genoten  van ons lieve tri-colourtje.     Henny en Henk Meijer, Zwaag.

 

 

“Jade  v.h. Molenhof Maltia”

foto Jade 

 

Jade is geboren op 18 april 2004 en is een echte Ruby! Met haar 10 jaar nog net zo actief als een 2 jarige!  Jade is altijd vrolijk en bezig.  Ze is goed gebouwd met een super gangwerk . Ook haar kleur is mooi diep rood . Jade is elke dag een feest (zolang ze niet bij de kippen kan komen)  Ik ben ook blij dat ze bij Yvonne mooie nakomelingen heeft gegeven. Linda van Slooten, Zwaanshoek. In november 2017 is Jady overleden..

 

“Little Backroad’s Nikky”

foto Nikky

 

Nikky is geboren op 3 juli 2001. Als jonge hond rende ze altijd achter alle vogels aan. Het is nog steeds een pittig dametje, alhoewel slapen nu wel op de eerste plaats komt. Ze is nog kerngezond. Vanaf haar 6de is ze doof, maar dat heeft haar geen beperkingen opgeleverd. We hopen nog heel lang van haar te kunnen genieten. Anke van Velzen, Alkmaar.

 

“Little Backroad’s Ashley”

foto Ashley

 

Little Backroad’s Ashley is geboren op 3 september 1999 en overleden in maart 2015.  Ashley was liever lui dan moe.  Vond het heerlijk als hij wel vooruit kwam, maar niet bewoog.  Deed een plas in het park vlakbij en draaide zich dan om om naar huis te gaan . Wist precies wanneer het eten tijd was, want dan kwam hij in beweging.   Petra van Kralingen, Alkmaar.

 

“Little Backroad’s Joep”

foto Joep

 

Little Backroad’s Joep is geboren op 25 juni 2003 en is onze “super dog”! Onze Joep is een echte macho, stoer maar ook lief en houdt erg van kroelen. Ook houdt hij  van rennen op het strand en in het bos en is gek op autorijden. Hij volgt je de hele dag in huis, is nieuwsgierig, houdt van televisie kijken: behalve een programma met een hond in beeld, want dan wordt hij een echte waakhond en slaat aan.. Ook is hij altijd erg blij als hij bij Yvonne en Koos mag logeren, daar krijgt hij een echt  VIP treatment! Wij genieten nog elke dag van onze Joep en hopen dat hij nog heel lang gezond bij ons mag zijn!  In 2016 is Joep overleden… Kees & Katja  uit Zwaag.

 

“Little Backroad’s Mandy”

foto Mandy 

 

Mandy is geboren op 17 maart 2002. Ze was het dikste hondje uit het nest. Eten was haar lust en haar leven. Mandy was erg op mensen gesteld, minder op andere honden. Zo nu en dan een zorge hondje, maar wij hebben iedere dag van haar genoten.  Many is op 4 augustus 2018 overleden. Joukje Andrea.

 

“Little Backroad’s Klaartje”

foto Klaartje

 

Klaartje is geboren op 16 mei 2002 en is oma (en overgrootoma) van vele little-backroads nakomelingen. Ze is een echte koningin en zit het liefst op de bank, zodat ze letterlijk op anderen kan neerkijken. Ze is een heel lief en rustig hondje, dat bij ons kwam met een bijzondere missie; onze oudste (autistische) dochter van haar extreme angst voor honden af helpen. En dat is gelukt! Ze woont al weer 6 jaar bij ons, samen met haar dochter Kolke en we genieten elke dag van dit mooie stel. Klaartje is liever lui dan moe en gaat, na het uitlaatrondje, liefst weer zo snel mogelijk op de bank liggen. Voor een lekker appelschilletje komt ze nog graag van haar troon. Haar gehoor en zicht zijn wat verminderd de laatste jaren maar ze geniet nog volop van het leven. En wij, hopelijk, nog vele jaren van haar.  Klaartje is in 2016 overleden.. Familie van der Steen, Heerhugowaard

 

“Little Backroad’s Sem”

 

Sem,  Dinsdagmiddag verloor ik mijn hond mijn mannetje, mijn maatje….. dat hij mij zijn baasje vond zag je altijd aan z’n staartje   Dertien jaren schonk hij mij volledig zijn vertrouwen hij was het rustpunt aan mij zij   Maar hij werd oud en kon nog moeilijk lopen we bleven tegen beter weten in nog op verbetering hopen   Uiteindelijk hebben we een keuze moeten maken hij sliep in , met mijn armen om hem heen en zou daaruit niet meer ontwaken mijn hondje , mijn maatje, is nu dood (13-12-2004 / 19-12-2017)